Vertikal bananstafettlöpning under World Fair Trade Day

roofacadminAllmänt

Från Karlstad.se:

”Den 13 maj klockan 11-13 är det stort fikafirande vid Löfbergsskrapan i Inre hamn i Karlstad. Då uppmärksammas World Fair Trade Day med barnvänliga aktiviteter, provsmakningar och överraskningar. Bland annat bjuds besökarna på en spektakulär bananstafettlöpning nedför Löfbergsskrapan!

Karlstadborna bjuds in att fira World Fair Trade Day den 13 maj klockan 11-13 vid Löfbergsskrapan. Kommunalrådet Monika Bubholz (MP) är konferencier och torgområdet utanför skrapan fylls av utställare, barnvänliga aktiviteter, provsmakningar och överraskningar.

Spektakulär stafettlöpning nedför Löfbergsskrapan

Huvudnumret är en vertikal bananstafettlöpning nedför Löfbergsskrapan, där två personer från Roofacbolagen springer en 45 meter lång stafett nedför skrapan. Löparna växlar över till varsin person iklädd banandräkt nere på marken som springer en kort runda, växlar tillbaka till de två klättrarna, som klättrar upp för repet cirka 20 meter upp och hämtar en Fairtrade-banan!”

 

Läs mer på karlstad.se och kolla in evenemanget på facebook.com

Hoppas vi ses där!